YU-GI-OH!!!!!

Het Verhaal

Deel 1:Dual kingdom Tournament
Yu-Gi-Oh! Gaat over Yugi, een jongen die van zijn grootvader een Egytische 'artifact' krijgt: De “Millennium Puzzle”. Als hij de puzzel na 8 jaar weet op te lossen, krijgt Yugi een oudere geest, die veel machtiger is dan hijzelf: King of Games. Zijn personaliteit wordt heel anders, duister en Yugi ziet er langer uit. De vraag is : Zijn het nou een of twee personen of is het een ordinaire transformatie? Yugi en zijn vrienden zijn gek van het kaartspel “Magic & Wizards”, oftewel Duel Monsters! Dit is geen gewoon spelletje. Yugi en zijn vrienden realiseren zich dat dit spel een nakomeling is van Yami no Geemu, Game of Darkness. Een legende zegt dat 5 duizend jaar geleden, de farao’s in Egypte een soort gelijk spel speelden als Magic & Wizards ( Duel Monsters!) Dit oeroude spel ging om magische bijeenkomsten, die werden gebruikt om de toekomst te voorspellen en over het lot van iemand te beslissen. Ze noemen het Yami no Geemu. Het grote verschil is dat alle monsters toen echt levend waren! Met zoveel magische spellen en wezens op aarde dreigde het spel uit de hand te lopen en dreigde de hele wereld vernietigd te worden! Er was gelukkig een moedige farao die de ramp verborg in zeven machtige items. Nu is het Magic & Wizards ( Duel Monsters!) een soort kopie van Yami no Geemu. De Mysterieuze maker van Duel Monsters!, Maximillion Pegasus, heeft Yugi’s grootvader ontvoerd. Yugi geeft zich op voor de Duel Monsters! competitie dat door Pegasus is georganiseerd. Yugi moet zich nu een weg banen in het toernooi van Pegasus en daarna Pegasus zelf verslaan om zijn Grootvader te redden! Gaat hem dit lukken??
Deel 2:Battle city tournament
Er vindt een Duel Tournament plaats in Battle City. Dit toernooi is georganiseerd door de baas van Kaiba Corp (Seto Kaiba). Yugi en zijn vriend Joey Wheeler besluiten zich in te schrijven, maar Joey is eigenlijk niet toegelaten. Ze krijgen het nieuwste van het nieuwste om mee te duelleren: een Dual Disc. Er moeten 6 deelname kaarten behaald worden door de kandidaten, voor een plaats in de finale. Ieder krijgt 1 deelname kaart bij de start. Ook is er een speciale regel dat de verliezer zijn zeldzaamste kaart moet overhandigen aan de winnaar. Deze regel heeft Kaiba met een speciale regel ingevoerd, maar dat hoor je straks. Yugi en Tea worden een museum ingelokt door de Egypstische vrouw Ishisou Isthar (Zus van Marik). Ishisou vertelt Yugi dat de geest in zijn puzzel (Yami) een 5000 jaar oude geest is van een Egytische Farao en dat het lot zich zal herhalen. De farao moet het tegen een groot kwaad opnemen. Marik doet ook mee aan dit toernooi en heeft twee Egyptian God cards in zijn bezit. Als de stille ziel het tegen Yugi opneemt verliest Marik zijn 'Slyver the Skydragon' aan Yugi. Nu zijn er drie personen met een Egyptian God card: Yugi, Marik en Kaiba (die zijn 'Obelisk the Tormentor' heeft gekregen van Ishisou, die ook hem het verhaal van de Farao verteld jeeft.) Marik neemt later Joey en Tea in zijn macht om zowel Yugi's puzzel als de Egyptian God card te winnen. Yugi weet dit te voorkomen en uiteindelijk plaatsen 8 mensen zich voor de finale:
- Yugi
- Joey
- Mai Valentine
- Marik
- Odeon (Knecht/Rare Hunter van Marik)
- Kaiba
- Ishisou
- Bakura (Deze heeft een verbond met Marik om alle Millenium Items te krijgen incl. Yugi's puzzle en Mariks millenium Staff)
Het is dus Yugi's taak om samen met Yami de wereld te redden door middel van Dual Monsters!